Aqua Hotel

Dél-Alföldi régió - Kistelek

Aqua Hotel, Kistelek
  • Cím: 6760 Kistelek, Kossuth utca 3.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Aqua Hotel, Kistelek

Kistelek központjában helyezkedik el az apartman jellegű szobákkal rendelkező szállodánk. Kistelek a Dél-alföldön, a megyeközponttól, Szegedtől 26 km -re elhelyezkedő, dinamikusan fejlődő 8000 lakosú kisváros. 141 km-re Budapesttől, Kecskeméttől 58 km-re, a megépülő M5-ös autópálya mellett, a E75-ös nemzetközi főútvonal mentén helyezkedik el. Az Aqua Hotel a város központjában, könnyen megközelíthető helyen a római katolikus Szent István templommal szemben található.

Aqua Hotel, Kistelek

Szállodánk 54 főt befogadni képes, két- és háromágyas, valamint apartman jellegű szobákkal várja vendégeit. A szobákban fürdőszoba, telefon, színes televízió, minibár, szobaszéf, Internet elérési lehetőség, található. A szálloda rendelkezik saját étteremmel és hangulatos kávézóval, melyek lehetőséget nyújtanak akár konferenciák rendezésére is. A hotel összeköttetésben áll a városi sportcsarnokkal, ahol fitness terem, szauna, és három termálvizes medence található, mely kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. Vendégeink térítésmentesen az épület előtt található parkolóban, helyezhetik el járműveiket. Panziónk egész területén tilos a dohányzás. Dohányzásra az épületen kívüli kijelölt helyeken és a teraszokon van lehetőség. Háziállatok elhelyezésére nincs lehetőség.Szállodánk 54 főt befogadni képes, két- és háromágyas, valamint apartman jellegű szobákkal várja vendégeit. A szobákban fürdőszoba, telefon, színes televízió, minibár, szobaszéf, Internet elérési lehetőség, található. A szálloda rendelkezik saját étteremmel és hangulatos kávézóval, melyek lehetőséget nyújtanak akár konferenciák rendezésére is.

Aqua Hotel, Kistelek
  • Cím:6760 Kistelek, Kossuth utca 3.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás